BBQ rub marinade kopen? Bestel bij de bbq specialist!

Wat zijn de voordelen van een dry–rub boven natte marinades?

Het eerste voordeel van een dry–rub is dat deze sneller werkt dan een marinade. Vaak heb je maar 1 tot 2 uur nodig, slecht een enkele keer langer. De totale benodigde tijd hangt af van het soort vlees en de grootte van het te kruiden stuk voor op de barbecue.

Een ander belangrijk voordeel is dat een dry–rub op het vlees blijft zitten wanneer je deze eenmaal aangebracht hebt. Je kent het wel bij de traditionele natte marinades: Het vlees direct op de bodem en tegen de wanden van je schaal krijgt minder marinade en de marinade zakt ook naar beneden, waardoor het vlees bovenop droog komt te staan. Voor een goed en gelijkmatig resultaat moet je de inhoud van de bak regelmatig doorscheppen. Bij een dry–rub is dit niet nodig.

World's best dry rub!

Winkelwagen

Er bevinden zich nog geen producten in uw winkelmandje

Verder met winkelen

Stel uw vraag