Plancha / bakplaat



Een plancha is snel opgestart en verhit. Da's een stuk gemakklijker dan een houtskool barbecue, die je eerst moet aanmaken om vervolgens de houtskool te wachten totdat de kolen gloeien. Een plancha is ook vetarm: wrijf de plancha in het begin in met wat olie en u bent verkocht! Bovendien worden de olieresten afgevoerd en opgevangen. De etenswaren die u bakt op een plancha blijven hun pure smaak behouden en wordt door niets anders beïnvloed. 

Een plancha is ofwel ingebouwd op een rekje voor buiten, ofwel heeft u een tafelmodel. Beiden hebben voor- en nadelen. Bekijk op deze pagina onze hoge kwaliteit plancha's van Barbecook!
Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment aan plancha accessoires, welke speciaal ontwikkeld zijn om het koken op een plancha eenvoudig een aantrekkelijk te maken. Van speciaal gevormde spatels, olieverstuivers tot pincet voor kleine groenten en bijvoorbeeld garnalen tot schoonmaakartikelen, zoals de bamboe borstel. Bekijk ons assortiment plancha accessoires en laat u inspireren! 

Winkelwagen

Er bevinden zich nog geen producten in uw winkelmandje

Verder met winkelen

Stel uw vraag